Excalibur Dehydrator 4 полици

Цена: 13.900 ден.


Прашајте нè за овој производ


 • Модел: 4400
 • Боја: Црна
 • Број на полици: 4
 • Димензии на полица: 28cm x 28cm
 • Вкупна површина на полиците: 0,3м2
 • Термостат: Температурен опсег од 35°C до 68°C
 • Работен напон: 220V
 • Моќност на грејач: 220W
 • Вентилатор: 10cm
 • Димензии: Висина 17cm х Ширина 33cm х Должина 41cm
 • Тежина: 3,6 kg
 • Гаранција: 2 години
 • Произведен во САД

Идеален за семејства, ловџии итн.

Надворешното куќиште и внатрешниот материјал е поликарбонат.

Вклучува патентирана технологија Parallex™ на хоризонтален проток на воздух и Hyperwave™ технологија на променливост, најефикасната комбинација за сушење/греење на пазарот.

Подлогите не содржат бисфенол-А.

Прилагодлив термостат од 35°C до 68°C. Рангот на температурата е доволно низок за да се зачуваат активните ензими во овошјето и зеленчукот. Исто така, овој ранг на температура е доволно висок за да ги достигне стандардите за безбедност за сушење на месо.