Ancient Minerals - Магнезиум снегулки (купка) 750g

Цена: 540 ден.


Прашајте нè за овој производ


Може да се користи за бањање со цело тело или само со стапала. Ефективни за ублажување на стрес и релаксација. Одлични за купка на воспалени мускули и зглобови. Водата треба да биде топла, не жешка, за најдобра апсорбција. Користите го пред легнување навечер за релаксација и спокојно спиење. Одлични за користење за закрепнување на мускули. Најдобро нанесување за покриеност на целото тело. Терапевтско бањање (балнеологија) има долга историја на здравствени придобивки илјадници години наназад.

Начин на употреба:Температурата на водата треба да биде 39 степени. Киснете ги снегулките за 30 минути или повеќе. После капењето, исплакнете со топла вода и нежно исушете. За стапала, растворете 3 чаши. За цело тело, растворете една цела кеса (750 g).

Состојки:Магнезиум хлорид снегулки. Ниво на магнезиум: Снегулките се околу 47% магнезиум хлорид по тежина.