Ancient Minerals - Магнезиум масло Ултра во спреј 118ml.

Цена: 720 ден.


Прашајте нè за овој производ


Ултра линија од спрејот и гелот содржи МСМ (метилсулфонилметан), кој ја зајакнува апсорпцијата преку кожата и го поддржува здравјето на рскавичните ткива.
Идеални се за спортисти, за зглобови и коски, за лица со хронични болки, за возрасни лица, како и за лица со чувствителна или помалку од идеална здрава кожа.

Број 1 најпрепорачливо магнезиум масло во светот. Лесно нанесување во практичен спреј. Најефикасен метод за враќање на нивото на магнезиум во клетките. Највисока концентрација на заситеност и најбрзата можна апсорпција на магнезиум. Растворливо во вода, може да се разреди за лица со чувствителна кожа.

Начин на употреба:За најдобри резултати, нанесете поголема количина и добро втријте во чиста кожа на телото, нозете или рацете. Избегнувајте чувствителни делови и ципи. Исплакнете го или избришете го после 20 минути по желба. Нормално е да се осети пецкање на почетокот на користење.

Состојки:Вода, магнезиум хлорид (и олигоминерали во прочистена вода), MSM (метилсулфонилметан). Ниво на магнезиум: 55 mg магнезиум со 40 mg MSM на 1 ml / 6 прскања.