SO™ (Sex&Olive) ... Гламур, Кул, Секси

Три едноставни зборови ... а колку многу кажуваат!

sex_and_olive

SO™ (Sex&Olive) не е едноставен гел за туширање, туку „статусен симбол“ со непогрешлив карактер и со природен екстракт од маслинка, достапен во седум различни мириси:

Безпарабенските гелови за туширање SO™ (Sex&Olive) поткрепени од природниот афродизијак - маслиновиот екстракт и свежината на фасцинантните и ексцентрични мириси, служат за секојдневно уживање на сетилата.

Колекцијата Sex&Olive ја поддржува борбата против ракот на дојка, и затоа не содржи Parabeni кои вообичаено се користат како конзерванси во комерцијалната козметика. Клиничките испитувања покажуваат директна поврзаност меѓу парабените и ракот на дојка, односно утврдени се големи количини на парабени кои се наоѓаат во туморските ткива анализирани при биопсија на истите. Затоа внимателно прочитајте го составот на козметиката која ја користите вообичаено.

Гел за туширање Боровинка 250ml. Гел за туширање Боровинка 250ml. 160 ден.
Гел за туширање Портокал 250ml. Гел за туширање Портокал 250ml. 160 ден.
Гел за туширање Јагода 250ml. Гел за туширање Јагода 250ml. 160 ден.
Гел за туширање Банана 250ml. Гел за туширање Банана 250ml. 160 ден.
Гел за туширање Лубеница 250ml. Гел за туширање Лубеница 250ml. 160 ден.
Гел за туширање Јаболко 250ml. Гел за туширање Јаболко 250ml. 160 ден.
Гел за туширање Кокос 250ml. Гел за туширање Кокос 250ml. 160 ден.

Нутри Вита

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator