Гел за туширање Банана 250ml.

Цена: 160 ден.


Прашајте нè за овој производ

Овој производ во моментов не е достапен.
Обично стигнува за:   not_available.png

Произведен од 100% девствено маслиново масло.
Пријатната пена ја прави кожата нежна и мазна.
Наменет е за секојдневна употреба, за сите типови кожа.
Sex&Olive ја поддржува борбата против рак на дојка и затоа
не содржи парабени.

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator