Sex&Olive

Подредување:

Гел за туширање Банана 250ml.

160 ден.


Произведен од 100% девствено маслиново масло.Пријатната пена ја прави кожата нежна и мазна.Наменет е за секојдневна употреба, за сите типови кожа. Sex&Olive ја поддржува борбата против рак на дојка и затоане содржи парабени. 
Детални информации...Гел за туширање Боровинка 250ml.

160 ден.


Произведен од 100% девствено маслиново масло.Пријатната пена ја прави кожата нежна и мазна.Наменет е за секојдневна употреба, за сите типови кожа. Sex&Olive ја поддржува борбата против рак на дојка и затоане содржи парабени. 
Детални информации...Гел за туширање Портокал 250ml.

160 ден.


Произведен од 100% девствено маслиново масло.Пријатната пена ја прави кожата нежна и мазна.Наменет е за секојдневна употреба, за сите типови кожа. Sex&Olive ја поддржува борбата против рак на дојка и затоане содржи парабени. 
Детални информации...Гел за туширање Јаболко 250ml.

160 ден.


Произведен од 100% девствено маслиново масло.Пријатната пена ја прави кожата нежна и мазна.Наменет е за секојдневна употреба, за сите типови кожа. Sex&Olive ја поддржува борбата против рак на дојка и затоане содржи парабени. 
Детални информации...Гел за туширање Јагода 250ml.

160 ден.


Произведен од 100% девствено маслиново масло.Пријатната пена ја прави кожата нежна и мазна.Наменет е за секојдневна употреба, за сите типови кожа. Sex&Olive ја поддржува борбата против рак на дојка и затоане содржи парабени. 
Детални информации...Гел за туширање Кокос 250ml.

160 ден.


Произведен од 100% девствено маслиново масло.Пријатната пена ја прави кожата нежна и мазна.Наменет е за секојдневна употреба, за сите типови кожа. Sex&Olive ја поддржува борбата против рак на дојка и затоане содржи парабени. 
Детални информации...Гел за туширање Лубеница 250ml.

160 ден.


Произведен од 100% девствено маслиново масло.Пријатната пена ја прави кожата нежна и мазна.Наменет е за секојдневна употреба, за сите типови кожа. Sex&Olive ја поддржува борбата против рак на дојка и затоане содржи парабени. 
Детални информации...
  • «« Почеток
  • « Претходна
  • 1
  • Следна »
  • Крај »»


Прикажи #  
Резултати 1 - 7 од 7