12 чекори до сурова храна + Зелено за здравје

Цена: 500 ден.
300 ден.
Заштеда: 40%


Прашајте нè за овој производ

Во магацин: Обично стигнува за:   24h.gif

Прочитајте дел од содржинатаПрочитајте дел од содржината на „12 чекори до сурова храна“

Прочитајте дел од содржинатаПрочитајте дел од содржината на „Зелено за здравје“

Двете книги на Викторија Бутенко, „12 чекори до сурова храна“ и „Зелено за здравје“, се надополнуваат меѓусебно водејќи ве на вашиот пат кон здравата исхрана.

Можете да ја искористите оваа единствена можност за попуст на комплетот, која е со ограничено времетраење.