Килибарно ѓерданче за бебиња

Цена: 1.190 ден.
830 ден.
Заштеда: 30%


Прашајте нè за овој производ

Во магацин: Обично стигнува за:   24h.gif

Килибарното ѓерданче кое го олеснува процесот на формирање и пробивање на забите е наменето за бебиња и мали деца кои се наоѓаат во таа фаза од животот. Неговата главна цел е да им ја ублажи болката во забите на бебињата и генерално, да придонесе за непречено одвивање на нивното формирање и пробивање. Така се подобрува квалитетот на живот на бебето, односно веднаш се забележува подлабок сон и намалување на плачењето. Важно е да се напомене дека, користењето на килибарното ѓерданче нема никакви контраиндикации и несакани ефекти, како што се локални иритации, алергии или други воспаленија и може безбедно да се користи и за време на употреба на лекови.

Повеќе...