Ѓерданче за бебиња - Elfos

Килибарно ѓерданче за бебиња

1.190 ден.
830 ден.
Заштеда: 30%


Го олеснува процесот на формирање и пробивање на забите е наменето за бебиња и мали деца. 
Детални информации...