Колострум+, Immune Formula, 120 х 480мг

Цена: 1.980 ден.


Прашајте нè за овој производ

Овој производ во моментов не е достапен.
Обично стигнува за:   not_available.png

Обезбедува моќни Имунолошки Фактори со Colostrum Plus®

  • Ја стимулира имунолошката активност
  • Помага да не се воспали гастроинтестиналниот тракт

Symbiotics® Multi-Nutrient Immune Formula обезбедува дополнителна поткрепа кога вашето тело е под околински или физички стрес. Арабиногалактан — го зголемува растот на добротворната цревна микрофлора и стимулира неспецифична имунолошка активност. Бета 1-Глукан — го поттикнува имунолошкиот систем со зголемена продукција на имуно-стимулирачки агенси. Лактоферин — ги одзема микробите од железото потребни за размножување, ја подобрува оксигенизацијата на ткивата и ја стимулира активноста на белите крвни клетки. Екстракт од маслинов лист — е антигабичен и силен антиоксидант за заштита на телото од оштетувањето од слободните радикали.

Symbiotics® Immune Formula содржи Colostrum Plus® и го надополнува вашиот имуно одбранбен систем со широк ранг од Имуноглобулини вклучувајќи IgA, IgD, IgE, IgG и IgM. Колострумот е единствениот додаток во исхраната со кој добивате антитела и имунолошки фактори. Имуно Формулата ви помага да го одржите силен имунолошкиот систем со двојна акција во крвотекот и во гастроинтестиналниот тракт, каде потребата за имунолошка одбрана е најголема. Помага во одржувањето на здрава цревна облога и ја поттикнува здравата цревна флора.

Symbiotics® Lactoferrin-Colostrum Plus® се добива од крави оценети од USDA (Американското Министерство за Земјоделство) со највисока оцена, кои гарантирано се одгледуваат на пасишта на кои не се употребуваат пестициди, не се третираат со антибиотици и не им се додаваат хормони за раст на говедата. Ние ја користиме содржината само од првите 2 молзења за да се гарантира моќноста и квалитетот.

Гаранција за чистота и квалитет: Ние гарантираме дека овој продукт ги има највисоките стандарди за квалитет, чистота и свежина. Секое шише е безбедно запечатено од надворешна и внатрешна страна. Не го употребувајте продуктот ако обвивката е искината или ако воопшто ја нема.

Упатство: Земете 2 капсули, двапати дневно на празен стомак. Зголемете ја дозата за трипати во време на психо-физички стрес. За деца, намалете ја дозата за половина.

Supplement-facts_Immune

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator