Колострум+, Arthro Formula, 120 х 480мг

Цена: 1.690 ден.


Прашајте нè за овој производ

Овој производ во моментов не е достапен.
Обично стигнува за:   not_available.png

  • Одржува здрави сврзни ткива и 'рскавица во зглобовите
  • Ја подобрува подвижноста и флексибилноста
  • Ги олеснува непријатностите при движењето
  • Овозможува силна и брза реакција на имунолошкиот систем

Обновете ја вашата флексибилност и подвижност со Symbiotics ArthroFormula и повратете го вашиот активен животен стил. Glucosamine Sulfate, МЅМ, Cetyl Myristoleate и ензимот липаза природно ви овозможуваат поздрави коски и зглобови, како и намалување на непријатностите при движењето. Состојките во ArthroFormula, кои се научно испитани и докажани, служат за намалување на болката, овозможување здрава функција на зглобовите, вклучувајќи подобра подвижност и обнова на 'рскавицата и сврзните ткива, а истовремено го намалуваат воспалението. Овој производ е одлична поддршка за поправка и обнова на функцијата на вашите зглобови. Со тоа ви овозможува да продолжите со нормален живот, односно живот без болка.

Colostrum Plus ® во Symbiotics ArthroFormula е само додаток кој го добивате за да ги дополнете и обновете антителата и имунолошките фактори во организмот, а се со цел да се подобри и оптимизира реакцијата на имунолошкиот систем. Colostrum Plus ® го надополнува вашиот одбранбен систем со целосен опсег на природни имуноглобулини вклучувајќи IgA, IgE, IgM IgD и IgE. Оптималниот имунолошки одговор може да го намали воспалението и да ја подобри флексибилноста.

Имајте доверба со Colostrum Plus ®: Symbiotics гарантира соджина од најмалку 1,5% Лактоферин (14mg), 25% Имуноглобулини IG (240 мг) и 3% Полипептиди богати со пролин - PRP (29mg). Пролин е вид на аминокиселина која всушност е најважната компонента на колострумот. Нашата единствена BIO-lipid™ обвивка обезбедува сигурна биодостапност, односно гарантира дека моќните хранливи материи, кои се содржат во колострумот ќе стигнат и ќе се апсорбираат во интестиналниот тракт. Без овој заштитен слој, компонентите во колострумот од другите производители, можат да бидат уништени од стомачните киселини и да понудат ограничени или речиси никакви придобивки.

Colostrum Plus ® прави уште еден чекор напред, со користењето на само првите 2 молзења, научно е проверено и докажано дека содржи повисока концентрација на имуноглобулини и други хранливи материи кои ни се потребни за подобрување на здравствената состојба.

Colostrum Plus® се добива од крави оценети од USDA (Американското Министерство за Земјоделство) со највисока оцена, кои гарантирано се одгледуваат на пасишта на кои не се употребуваат пестициди, не се третираат со антибиотици, а на кравите не им се додаваат хормони за раст.

Гаранција за квалитет и чистота: Ние гарантираме дека овој продукт ги има највисоките стандарди за квалитет, чистота и свежина. Секое шише е безбедно запечатено од надворешна и внатрешна страна. Не го употребувајте продуктот ако обвивката е искината или ако воопшто ја нема.

Препорака за употреба: Земете 2 капсули, двапати дневно на празен стомак. Зголемете ја дозата за 2 до 3 пати за време на психо-физички стрес. За деца, намалете ја дозата за половина.

 

Supplement-facts_Arthro

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator