Magimix Сад за готвење на пареа

Цена: 16.890 ден.
10.134 ден.
Заштеда: 40%


Прашајте нè за овој производ

Овој производ во моментов не е достапен.
Обично стигнува за:   not_available.png

Magimix готвачот на пареа е идеален за секојдневна фамилијарна употреба или за вечерни забави.
Замислете маринирани школки? Зеленчук на пареа? Чоколадна торта?

Можете да подготвувате на пареа секаков вид храна! Готвењето на пареа не е само за здрава исхрана, туку и за уживање, исто така.

Со користење на овој нежен метод без притискање, вие сте сигурни дека вашата храна ја задржува нутритивната вредност, како и нејзината потполна арома. Во садовите од не’рѓосувачки челик на вашиот Magimix, можете брзо и стилски да подготвите и традиционални и егзотични јадења.
Magimix готвачот на пареа се состои од два големи овални сада од не’рѓосувачки челик, горен сад со отстранувачка основа за подготвување цело пиле на пареа, проѕирни подлоги за сервирање, сад за ориз од не’рѓосувачки челик, резервоар за течност од не’рѓосувачки челик со основа која останува ладна, автоматски аларм, 90-минутен тајмер и уред кој одржува топлина.

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator