Magimix Duo Plus XL

Цена: 17.490 ден.
8.745 ден.
Заштеда: 50%


Прашајте нè за овој производ

Во магацин: Обично стигнува за:   24h.gif

Duo Plus XL го вклучува и патентираниот Smoothiemix додаток што ги трансформира намирниците во вкусни домашно приготвени густи сокови.

magimix соковник
Индукциски мотор
magimix соковник
Oтстранлив обрач
magimix соковник
Екстра отвор
magimix соковник
Книга со рецепти
СТАНДАРДНИ ДОДАТОЦИ
magimix соковник
Цедалка за цитрусни овошја
со 2 конуси за помали или поголеми овошки: лимони, портокали, лимети, цитрони...
magimix соковник
Smoothiemix
за цедење густи сокови од овошје или зеленчук.
magimix соковник
Шпатула
за лесно чистење.
 
magimix соковник
Додаток за сокови
за правење бистри или погусти сокови или пиреа од овошје и зеленчук. Нова кошница со обрач кој се отстранува.
magimix соковник
Екстра голем отвор за полнење
за ставање големи парчиња или цели плодови.
magimix соковник
Книга со рецепти
возбудливи идеи за правење вкусни сокови.
ИЗБОРНИ ДОДАТОЦИ
magimix соковник
Додаток за зеленчук
за сечкање секаков вид зеленчук на парчиња од 2 мм. или 4 мм.
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Цедалка за цитрусни овошја со рачка    
Додаток за сокови нерѓосувачки челик    
SmoothieMix патентиран од Magimix    
Голем капацитет до 1 кг. јаболки    
Излез за сок директно во чаша    
Книга со рецепти илустрирана    
Шпатула за чистење 1    
Безбедни за машина за садови    
       
Моќност 400 W    
Гаранција 1 година    
Гаранција на мотор 20 години    
Димензии (В х Д х Ш) 415 x 214 x 183 мм    
Тежина 7,5 кг    
Произведено во Франција