Магимикс Бокал за топла вода, 1.7L, Inox Mat

Цена: 5.390 ден.
2.695 ден.
Заштеда: 50%


Прашајте нè за овој производ

Во магацин: Обично стигнува за:   24h.gif

Magimix термо бокалот има уникатен ThermoSystem 18/10 со двоен ѕид од не’рѓосувачки челик што ја намалува бучавата и помага да се одржи водената температура.
Долгоиздржливиот елемент за брзо вриење од 3kw е скриен.
Безжичната основа овозможува употреба и за левучари и за десничари.
Капачето има едноставно бавно отворање за лесно полнење и чистење. Има двојна безбедносна карактеристика, бокалот автоматски ќе се исклучи кога водата врие или кога ќе се извади.
Нивота за мерење на водата се осветлени одзади.
Бокалот не капе и има метален филтер кој се отстранува и може да се мие во машина за садови.
Основата е дизајнирана на тој начин што лесно се сместува кабелот.