Lansinoh eдинечна електрична пумпа за доилки

Цена: 5.450 ден.
5.170 ден.
Заштеда: 280 ден.


Прашајте нè за овој производ

Во магацин: Обично стигнува за:   24h.gif

Лесната и пренослива единечна електрична пумпа за доилки на Lansinoh е дизајнирана за вашата удобност и со шест нивоа на шмукање, ви овозможува лесно измолзување.

Карактеристики и придобивки за единечната електрична пумпа за доилки на Lansinoh:

  • Брзо и лесно измолзување
  • Дизајнирана да го имитира природниот бебешки начин на хранење
  • Едноставна за чистење, склопување и употреба
  • Хигиенскиот дизајн гарантирано спречува навлегување на мелкото во цевчињата
  • Ново, меко силиконско перниче New ComfortFit™ за безбедно и удобно прилепување
  • Шест прилагодливи нивоа на шмукување со контролни копчиња лесни за користење
  • Технологија во две фази со копче за попуштање
  • Вклучена е цуцла NaturalWave Teat и капаче
  • Работи на електрична енергија или со батерии, потребни се 6АА батерии (не се вклучени)
  • Без бисфенол-А и бисфенол-С
  • Гаранција: 1 година.

За брзо и лесно измолзување, единечна електрична пумпа за доилки на Lansinoh е дизајнирана да го имитира природниот бебешки начин на хранење за успешно искуство со испумпувањето. Вклучено е новото меко, силиконско перниче ComfortFit™ за безбедно и удобно прилепување на градите резултирајќи со поефикасно пумпање и шест прилагодливи нивоа на шмукување со контролни копчиња, лесни на користење и ЛЕД индикатор.

Пумпата има двофазна технологија со копче за попуштање:

  • Фаза со попуштање – Брзо шмукување за стимулирање и започнување на млечниот проток.
  • Фаза за измолзување – Побавно, подлабоко шмукување за да се максимизира протокот на мелкото.

Погледнете ги останатите производи на Lansinoh