Kuvings Додаток за Смути и Сладолед

Цена: 1.700 ден.


Прашајте нè за овој производ

Во магацин: Обично стигнува за:   24h.gif

Додаток за смути
Оваа цедалка е со покрупно сито па сокот е покашест и со побогата текстура.

Додаток за сладолед
Овој додаток е за правење мазни текстури како што се сладоледи, путери, пиреа....