Превенција и лекување со храна на современите хронични болести

Цена: 600 ден.
300 ден.
Заштеда: 50%


Прашајте нè за овој производ

Во магацин: Обично стигнува за:   24h.gif

Хипократовата Медицина преточена во едноставен програм за:

  • да ја достигнете идеалната телесна тежина
  • да ги излечите срцевите болести, остеопорозата, опстипацијата, дијабетесот, анемијата, алергиите...
  • да го регулирате покачениот крвен притисок и да ги намалите мастите до крвта
  • да ги решите гинеколошките проблеми
  • да го откриете лекот против карциномите

150 рецепти за здрави оброци

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator