Превенција и лекување на гинеколошки болести

Цена: 600 ден.
300 ден.
Заштеда: 50%


Прашајте нè за овој производ

Во магацин: Обично стигнува за:   24h.gif

Научете како да избегнете и да се справувате со:

 • Дисменореа или болна менструација
 • Нерегуларни крварења и хормонски дисбаланси
 • Ендометриоза
 • Бенигни тумори, леомиоми
 • Синдром на полицистични јајници
 • Менопаузални проблеми
 • Карциноми на јајници,на матката
 • ХПВ вируси и карцином на грлото на матката
 • Карцином на дојка
 • Стерилитет
 • Проблеми во бременост и доење

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator