Нанониче метод на законот на вистината

Цена: 190 ден.


Прашајте нè за овој производ

Овој производ во моментов не е достапен.
Обично стигнува за:   not_available.png

„Ние сме генерација која ќе го заживее тоа што се нарекува вистина за чиста љубов, разбирање и толеранција. Сега се наоѓаме во последната фаза на забрзано созревање со која ќе излеземе од темнината во која патувавме со векови.
Ти си избран да бидеш еден од оние кои ќе ја креираат новата колективна свест.
Отсега само од тебе зависи како ќе ја искористиш можноста со тајните кои ќе ги откриеш во себе да направиш промена и старите убедувања за кои панично се држиш, да исчезнат.
Подготви се, сега е времето да започнат да ти се случуваат убави работи, а ти ќе чекориш мудро по патот на Најголемата вистинска тајна на светот, стигнувајќи до нејзиниот извор, вечната вистина.“

Нутри Вита

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator