Комплет книги од Д-р Јадранка Бибан

Цена: 1.000 ден.
500 ден.
Заштеда: 50%


Прашајте нè за овој производ

Во магацин: Обично стигнува за:   24h.gif

Превенција и лекување со храна на современите хронични болести

28-дневен програм „Д-р Бибан“. Пациентите се едуцираат како да ги воведат и да ги практикуваат новите животни навики пред сè во исхраната со што постигнуваат значително подобрување на нивното здравје.

Хипократовата Медицина преточена во едноставен програм за:

 • да ја достигнете идеалната телесна тежина
 • да ги излечите срцевите болести, остеопорозата, опстипацијата, дијабетесот, анемијата, алергиите...
 • да го регулирате покачениот крвен притисок и да ги намалите мастите до крвта
 • да ги решите гинеколошките проблеми
 • да го откриете лекот против карциномите

150 рецепти за здрави оброци

Превенција и лекување на гинеколошки болести

Научете како да избегнете и да се справувате со:

 • Дисменореа или болна менструација
 • Нерегуларни крварења и хормонски дисбаланси
 • Ендометриоза
 • Бенигни тумори, леомиоми
 • Синдром на полицистични јајници
 • Менопаузални проблеми
 • Карциноми на јајници,на матката
 • ХПВ вируси и карцином на грлото на матката
 • Карцином на дојка
 • Стерилитет
 • Проблеми во бременост и доење

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator