Excalibur Dehydrator 5 полици со тајмер, црн

Цена: 20.900 ден.
18.810 ден.
Заштеда: 10%


Прашајте нè за овој производ

Во магацин: Обично стигнува за:   24h.gif

 • Модел: 4526TBCD
 • Боја: црна
 • Број на полици: 5
 • Димензии на полица: 35,5cm x 35,5cm
 • Вкупна површина на полиците: 0,74м2
 • Термостат: Температурен опсег од 41°C до 74°C
 • Тајмер: Временски опсег од 0 до 26 часа
 • Работен напон: 220V
 • Моќност на грејач: 400W
 • Вентилатор: 13cm
 • Димензии: Висина 22cm х Ширина 43cm х Должина 48cm
 • Тежина: 7,25 kg
 • Гаранција: 2 години
 • Произведен во САД

Водечка индустриска машина за проток на воздух и материјали. Идеален за семејства, ловџии, занаетчии, за домашен бизнис за дехидрирање итн.

Надворешното куќиште и внатрешниот материјал е поликарбонат.

Вклучува патентирана технологија Parallex™ на хоризонтален проток на воздух и Hyperwave™ технологија на променливост, најефикасната комбинација за сушење/греење на пазарот.

Подлогите не содржат бисфенол-А.

26-часовниот тајмер ви овозможува да го наместите и да заборавите на него. Уредот автоматски се исклучува кога наместеното време ќе измине.

Прилагодлив термостат од 41°C до 74°C. Рангот на температурата е доволно низок за да се зачуваат активните ензими во овошјето и зеленчукот. Исто така, овој ранг на температура е доволно висок за да ги достигне стандардите за безбедност за сушење на месо.

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator