SlumberAid

Цена: 1.240 ден.


Прашајте нè за овој производ

Овој производ во моментов не е достапен.
Обично стигнува за:   not_available.png

SlumberAid™ на Naturade го подобрува  тристепениот сон!

SlumberAid™ на Naturade е потполно природно решение без медикаменти кој ви помага да заспиете брзо, да добиете помирен сон и да се разбудите подмладени. Потполен ранг на Б-витамини, заедно со калциум, магнезиум и мелатонин дејствуваат за да ги смират вашите нерви, создавајќи седативен ефект на телото.

Овој продукт содржи 5 мг мелатонин, за кој е докажано дека помага во поттикнувањето и одржувањето на сонот. Нашата патентирана мешавина за поттикнување на сонот овозможува природните смирувачки и адаптогени билки да помогнат во балансирањето на телесниот одговор на стресот. Заспијте брзо, спијте помирно и разбудете се освежени.

Подобрете го вашиот квалитет на сон со SlumberAid™ на Naturade.

SlumberAid™ на Naturade е природен производ без медикаменти кој помага:

  • Овозможува здрав циклус на спиење
  • Ви помага да заспиете брзо
  • Го подобрува квалитетот на вашиот сон
  • Овозможува подолг, посмирен сон
  • Поттикнува чувство на подмладеност по разбудувањето

Дали повремените бессони ноќи го компримитираат вашиот квалитет на животот?

Немирен сон, севкупниот квалитет на сонот и повремените бессони ноќи можат да влијаат на вашето општо здравје и благосостојба. Добивање на добар сон преку ноќта е суштествено за да му овозможите на вашето тело да се исцели од секојдневните активности и да се обнови за да се разбудите со енергија и подмладени, подготвени да го дочекате новиот ден!

Упатство: Возрасните за привремените несоници, земаат две (2) таблети со вода и мала количина на храна 30-45 минути пред спиење. Користете го производот само кога можете да си дозволите полони осум (8) часа спиење. Ако не можете да си дозволете 8 часа спиење или ако се разбудите поспани, намалете ја дозата на една (1) таблета дневно. Не ја надминувајте дзата од две (2) таблети на ден или да ја земате повеќе од 45 минути пред спиење.

Предупредување: Ако сте бремени или планирате да бидете, доите, примате некои лекови или сте под 18 години, консултирајте се со вашиот лекар пред да го земете овој продукт. Не користете го заедно со други произвиди за спиење. Не користете го заедно со алкохол. Не користете тешка опрема кога го употребувате овој продукт.  Ако искусите некои негативни реакции, прекинете ја употребата и консултирајте се со лекар. Ако заштитната обвивка под капачето е искината или недостасува, не користете го производот. Затворете го добро шишето и чувајте го на суво место на собна температура.
ЧУВАЈТЕ ГО ВОН ДОФАТ НА ДЕЦА.

supplement-facts-slumber-aid

Нутри Вита

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator