ProstAid

Цена: 1.320 ден.


Прашајте нè за овој производ

Овој производ во моментов не е достапен.
Обично стигнува за:   not_available.png

Моќни резултати кои можат да го подобрат квалитетот на животот!

Состојките како бета ситостерол, екстракт од овошјето сереноа репенс, екстракт од кора на Prunus africana и антиоксиданти како патентиран BioAstin® моќно средство кога е потребно за одржување на здрава функција на простата. Екстрактот од овошјето сереноа репенс, кој се наоѓа во ProstAid™, научно е испитуван и се докажани неговите корисни ефекти врз уринарниот тракт. Бета ситостеролот е еден од неколкуте фитостероли кој помага за одржувањето на здравјето на простатата.  Екстрактот од кора на Prunus africana овозможува подобар и непрекинат сон. Маслото од семки на тиква и многу други значајни нутриенти се вклучени за поткрепа на вас, вашата простата и вашиот квалитет на живот!

Природно поткрепете ја вашата простата со ProstAid на Naturade®

Формулиран со висококвалитетни, научно испитани состојки, ProstAid на Naturade® овозможува природен избор за мажите кои сакаат да ја одржат здрава простатата и да го подобрат квалитетот на животот.

Здравјето на простатата е важно во процесот на стареење на мажите.

Како што старееме нашите тела се менуваат, нивото на хормони се менува, нивото на енергија опаѓа, сексуалната функција се намалува и може да искусиме промени во расположението. Одржувањето на здравјето на простатата е важно за мажите кои стареат. Превземањето на одредени мерки за одржување на здрава простата за повеќето мажи започнува некаде во средината на животот. Правилното одржување и здравите навики почнувајќи од помладите години се суштествени за де се обезбеди чувство на балгосостојба и достигнување врвни перформанси во текот на целиот живот.
ProstAid™ од Naturade® е природен избор за одржување на здрава простата и за подобрување на квалитетот на животот.

Упатствo: Возрасните земаат две (2) меки капсули дневно со оброк и полна чаша чиста вода.

Предупредување: Ако земате лекови или сте под 18 години, консултирајте се со лекар пред  да го земете овој производ.  Ако искусите некои негативни реакции, прекинете ја употребата и консултирајте се со лекар. Не е за употреба кај жени. Затворете го добро шишето и чувајте го на темно и суво место на собна температура. ЧУВАЈТЕ ГО ВОН ДОФАТ НА ДЕЦА.

supplement-facts-prost-aid

Нутри Вита

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator