Probiotics 30 B CFU

Цена: 1.470 ден.


Прашајте нè за овој производ

Овој производ во моментов не е достапен.
Обично стигнува за:   not_available.png

На природен начин ја зајакнува телесната одбрана и помага во обновувањето на цревната флора.

Во една капсула од Пробиотик 30 B CFU™ на  Naturade®  се содржат 30 милијарди единици кои создаваат колонии или „добри“ бактерии за да ја обнови и одржи здрава цревната флора и природно да се зајакне вашата имунолошка одбрана. Правилниот баланс на бактерии е суштествен за одржување на ефикасен дигестивен систем.
Научните студии на лактобацилус и бифидумбактериум, кои се наоѓаат во Пробиотик 30 B CFU™ на  Naturade®, сугерираат дека тие можат да ја поткрепат природната имунолошка сила.* За разлика од другите пробиотици,  Пробиотик 30 B CFU™ на  Naturade® гарантира присуство на најмалку 39 милијарди единици кои формираат колонии кога овој производ се чува на не повеќе од 22˚С.

Пробиотикот 30 B CFU™ на  Naturade® со лактобацилус и бифидобактериум го поткрепува имунитетот и ја обновува и одржува здрава цревната флора.

  • Природно ја поттикнува природната одбрана на телото
  • Помага во обновувањето и одржувањето на здрава цревна флора
  • Ја поттикнува оптималната дигестивна функција
  • Без алергени и млечни производи

Балансираната цревна флора е есенцијална за дигестивното и имунолошкото здравје
И покрај нашите напори да избереме здрав животен стил, сепак е невозможно да се избегне околината околу нас. Загадената околина, технолошки обработената храна и хемикалиите во нашата вода можат да го нарушат осетливиот баланс на микроорганизмите кои природно се наоѓаат во интестиналниот тракт за да ги одржуваат здрави имунолошкиот и дигестивниот систем. Нерамнотежата во интестиналниот тракт може да предизвика привремена подуеност, гасови и дигестивна тешкотија.

Упатство: За возрасни - една капсула на ден пред оброк и полна чаша чиста вода.
HOWARU® е заштитена марка на Danisco A/S и се користи под лиценца.

Предупредување: Ако сте бремени, доите или примате некои лекови, консултирајте се со вашиот лекар пред да го земете овој продукт. Ако искусите некои негативни реакции, прекинете ја употребата и консултирајте се со лекар. Ако заштитната обвивка под капачето е искината или недостасува, не користете го производот. За најдобри резултати,затворете го добро шишето и чувајте го на суво место на температура не повеќе од 22˚С.  
ЧУВАЈТЕ ГО ВОН ДОФАТ НА ДЕЦА.

supplement-facts-probiotics

Нутри Вита

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator