Диуретик, Herbal Diuretic, таблети, 120 х 167мг

Цена: 580 ден.


Прашајте нè за овој производ

Овој производ во моментов не е достапен.
Обично стигнува за:   not_available.png

  • Олеснување од подуеност и отеченост како последица од привремено задржување на вода
  • Може да ја намли телесната тежина која е последица од задржување на вода во организмот
  • Содржи екстракт од брусница за поттикнување на уринарното здравје
  • Природна формула

K.B.11 Herbal Diuretic, ваш начин до природен баланс на течностите. Подуеност, отеченост, чувство на преполност и неудобност – доживуваме сите одвреме-навреме. Стресот, месечните циклуси и неурамнотежената исхрана влијаат на водениот баланс во вашето тело и предизвикуваат привремено задржување на водата и неудобност. Нека K.B.11 Herbal Diuretic од Naturade ви помогне да ги надминете овие проблеми и да ја вратите вашата секојдневна самодоверба.

Природното олеснување кое ќе го почувствувате од K.B.11 HerbalDiuretic – намалена подуеност, отеченост и неудобност – се последица на неверојатните хербални состојки на овој производ. Мечкиното грозје и плодовите од смрека имаат долгогодишна традиција на употреба во традиционалната медицина. Додатокот на брусница, добро проучено овошје кое е богато со моќни проантоцијанидини го подржува здравиот уринарен тракт. Затоа кога ќе се соочите со привремено задржување на вода во организмот, K.B.11 Herbal Diuretic од Naturade е решението за оптимален воден баланс во организмот.

Упатство: Како додаток во исхраната за повремено задржување на вода, земете 2 таблети еднаш дневно пред оброк со голема чаша вода.

Предупредување: Ако сте бремени или ако доите, консултирајте со лекар или фармацевт пред употребата на овој производ.

Состојки:

  • Прав од лист на Uva Ursi (мечкино грозје)200 мг
  • Прав од боровинки200 мг
  • Лиценцирана KB11 основа134 мг
  • Прав од магданос, екстракт од лист Buchu 4:1, прав од пченка, прав од пршлика, прав од златица, прав од cubeb berry, концентрат од брусница, натриум бакар хлорофил.

Други состојки: Целулоза, хидроксипропил целулоза, кроскармелозен натриум, силициум диоксид, магнезиум стеарат, шелак, талк, палмин восок.

Supplement-facts_HerbalDiuretic

Нутри Вита

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator