Cardio&VascularAid

Цена: 1.460 ден.


Прашајте нè за овој производ

Овој производ во моментов не е достапен.
Обично стигнува за:   not_available.png

Сите потребни нутриенти за кардиоваскуларното здравје!

Cardio & VascularAid™ содржи 1,000 мг молекуларно пречистено рибино масло во една доза, популарен извор на омега-3 масни киселини. Омега-3 масните киселини го поддржуваат вашиот кардио и васкуларен систем со одржување на здраво ниво на крвниот притисок кој веќе е во нормален ранг.*  Другите придобивки вклучуваат одржување на здрав срцев ритам, васкуларна реактивност и серумски липиди. Коензимот CoQ10, другата клучна состојка во Cardio & VascularAid™, е добро проучувана и може да помогне во одржувањето на здравиот крвен притисок и подобрување на васкуларната функција.  Коензимот CoQ10 е моќен антиоксидант кој, заедно со витаминот Ц, му помага на телото во одржување на здрави артерии и вени. Калиумот и магнезиумот служат како електролити, кои го поддржуваат телесниот баланс на течностите и помагат во одржување на нормалните функции, како срцев ритам, мускулна контракција и мозочните функции. Во секоја доза е присутна и фолна киселина со дневно препорачаната количина.

Оптимални кардио и васкуларни перформанси.

  • Го поддржува здравиот крвен притисок
  • Го подобрува кардиокрвниот проток
  • Придонесува за здраво срце, мозок и артерии

Здравјето на срцето, мозокот и вените е најважно за здравото стареење!
Промените се случуваат во сите делови од телото како што старееме, додавајќи дополнителен стрес на многу телесни системи. Одржување на здравата функција на срцето, мозокот и вените додека старееме е најважна за квалитетот на животот кој го постигнуваме. Освен редовно вежбање – и физичко и ментално – добивањето на доволна количина од правилните нутриенти може да биде одлучувачки за тоа како старееме.

Поткрепето го вашиот кардиоваскуларен систем со Cardio & VascularAid™  на Naturade®

Артериите ја пренесуваат живототворната крв до секој орган на телото. Кога крвниот проток не се одвива најдобро, нашето здравје може да биде под оптималното ниво.

Упатство: За возрасни- две (2) меки капсули дневно со оброк и полна чаша чиста вода.

Предупредување: Ако сте бремени, доите или примате некои лекови, консултирајте се со вашиот лекар пред да го земете овој продукт. Ако искусите некои негативни реакции, прекинете ја употребата и консултирајте се со лекар. Ако заштитната обвивка под капачето е искината или недостасува, не користете го производот. За најдобри резултати,затворете го добро шишето и чувајте го на темно и суво место на температура не повеќе од 22˚С.  
ЧУВАЈТЕ ГО ВОН ДОФАТ НА ДЕЦА.

supplement-facts-cardio-vascular-aid

Нутри Вита

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator