Kuvings

Подредување:

Kuvings B6000W - Бел

24.500 ден.


Kuvings има 7,5 см. отвор низ кој можат да поминат цели намирници и со тоа многу полесно и побрзо да добиете сок. 
Детални информации...Kuvings Додаток за Смути и Сладолед

1.700 ден.


Зголемете ја употребливоста на вашиот Kuvings соковник. 
Детални информации...
  • «« Почеток
  • « Претходна
  • 1
  • Следна »
  • Крај »»
Резултати 1 - 2 од 2