Повеќе од блендер

Vitamix Ascent

Максимум од храната!

Vitamix Ascent

10 години гаранција на мотор

од 52 700 ден.

Здравје Сол

Хималајска сол

Најчиста и најкорисна сол

Хималајска Кристална сол

84 минерали во траги

3 кг. = 330 ден.

lansinoh_pumpLansinoh рачната пумпа е направена од 100% полипропилен без бисфенол-А, пластика која се претпочита за чување на мајчиното млеко. Со уникатно ComfortSeal™ перниче, практична рачка и лесен дизајн, пумпата е удобна и лесна за употреба. Компактниот дизајн овозможува лесна употреба со една рака и дискретна преносливост, а во исто време е лесна за склопување, за употреба и чистење.

Повеќе...

lansinoh_affinityТехнологија Custom Expression™ за Максимален проток на млеко

Специјално дизајнирана за да постигне максимален проток на млеко, додека во исто време, најдобро што може, го имитира природниот ритам на бебешкото цицање. Технологијата Custom Expression™ овозможува 2 фази - за брза и бавна стимулација, кои можат да се приспособат на индивидуалната потреба и удобност на мајката.

Повеќе...

Одбрани

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Magimix Мелница за блендер
Magimix Мелница за блендер
3.490 ден.

Хунза масло од горки семки од кајсија 50мл.
Хунза масло од горки семки од кајсија 50мл.
850 ден.

Хунза масло од слатки семки од кајсија 50мл.
Хунза масло од слатки семки од кајсија 50мл.
850 ден.

Kuvings Додаток за Смути и Сладолед
Kuvings Додаток за Смути и Сладолед
1.700 ден.