Повеќе од блендер

Vitamix Ascent

Максимум од храната!

Vitamix Ascent

10 години гаранција на мотор

од 52 700 ден.

Здравје Сол

Хималајска сол

Најчиста и најкорисна сол

Хималајска Кристална сол

84 минерали во траги

3 кг. = 330 ден.

Килибарно ѓерданче - Amber necklaseКилибарното ѓерданче кое го олеснува процесот на формирање и пробивање на забите е наменето за бебиња и мали деца кои се наоѓаат во таа фаза од животот. Неговата главна цел е да им ја ублажи болката во забите на бебињата и генерално, да придонесе за непречено одвивање на нивното формирање и пробивање.

Повеќе...

afa algaeКламатските синозелени алги се најбогата храна со хранливи материи која може да се најде на планетата, бидејќи содржат гликопротеини, витамини, минерали, прости јаглехидрати, липиди и биолошки активни ензими. Благодарејќи на хранливиот, мек клеточен ѕид на алгите, овие хранливи материи се лесно достапни и телото може брзо да ги искористи. Бидејќи телото користи само мала количина енергија за да ја претвори оваа суперхрана во гориво, консумирањето на кламатските синозелени алги е брз, ефикасен и енергичен начин да се подобри сечија исхрана.

Повеќе...

Одбрани

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Magimix Мелница за блендер
Magimix Мелница за блендер
3.490 ден.

Хунза масло од горки семки од кајсија 50мл.
Хунза масло од горки семки од кајсија 50мл.
850 ден.

Хунза масло од слатки семки од кајсија 50мл.
Хунза масло од слатки семки од кајсија 50мл.
850 ден.

Kuvings Додаток за Смути и Сладолед
Kuvings Додаток за Смути и Сладолед
1.700 ден.