Повеќе од блендер

Vitamix Ascent

Максимум од храната!

Vitamix Ascent

10 години гаранција на мотор

од 52 700 ден.

Здравје Сол

Хималајска сол

Најчиста и најкорисна сол

Хималајска Кристална сол

84 минерали во траги

3 кг. = 330 ден.

Алги Power3, капсули, 160 х 500мгНие сме горди што можеме да ви го понудиме овој производ со одличен квалитет, комбинирајќи ги трите најдобри видови зелени суперхрани!

Кламатски Сино-зелени АФА Алги – СПИРУЛИНА – Супер ХЛОРЕЛА

Повеќе...

Chanson spaКога се тушираме со хлорирана вода, всушност ја изложуваме нашата кожа на релативно голема количина на разреден раствор со хлор. Испитувањата покажаа дека за време на туширање од 20 минути, во нашето тело преку кожата навлегува хлор во иста количина како да сме испиле 2 литри од истата вода со која сме се туширале. Високите концентрации на нус продуктите од дезинфекцијата со хлор се поврзуваат со рак и други репродуктивни проблеми по долгорочна употреба. Посебно топлиот туш, хлорот (природно во гасовита состојба) ќе испари од водата и пареата од хлор навлегува во нашето тело преку отворените пори на кожата. Хлорот, исто така ја оштетува кожата и маслата на кожата, создавјќи дермален ефект на сушење. Chanson Spa филтерот за туширање лесно го отстранува непријатниот вкус, мирисот, загадувачите и ’рѓата. Слободниот хлор и хлорамините се користат за дезинфекција на водата во градскиот водовод, Chanson филтерот за туширање гарантира 100% нивна неутрализација.

Chanson Spa филтерот за туширање е специјално направен за ефективно отстранување на најмалку 95% од штетниот хлор во водата за туширање и тоа за целото времетраење на филтерот. Тој е единствениот филтер за туширање кој вклучува дефлектор на анјони во вид на вртлог.

Повеќе...

Одбрани

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Magimix Мелница за блендер
Magimix Мелница за блендер
3.490 ден.

Kuvings Додаток за Смути и Сладолед
Kuvings Додаток за Смути и Сладолед
1.700 ден.

Хунза масло од слатки семки од кајсија 50мл.
Хунза масло од слатки семки од кајсија 50мл.
850 ден.

Хунза масло од горки семки од кајсија 50мл.
Хунза масло од горки семки од кајсија 50мл.
850 ден.